Dikkat Eksikliği Nedir? Çocukların Dikkat Eksikliğini Giderecek Oyunlar Nelerdir?

Dikkat Eksikliği Nedir? Çocukların Dikkat Eksikliğini Giderecek Oyunlar Nelerdir?

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite sorunu ile  başa çıkabilmek için sitemizde bulunan oyunlarımız ile çocuğunuz keyif ve heyecan ile  oyun oynarken dikkatini güçlendirecek.

Ayrıca oyunlarımız sayesinde 3T'den uzak ( Telefon,Tablet,Televizyon) uzak kaliteli vakitler geçirmiş olacak.

 

Web sitemizde dikkat ve konsantrasyon ,el göz koordinasyonu, sürdürüleblir dikkat, analitik düşünme, odaklanma, stratejik düşünme gibi bir çok gelişim alanına hitap eden zekâ oyunları, kitaplar ve puzzle'lar bulunmaktadır. Çeşitli kutu oyunları ile çocuğunuz hem zekâ geliştirme çalışması hem de dikkati toparlama pratiği yapacak. Sitemizden seçtiğiniz oyunlar ile çocuğunuz hem güzel hem de kaliteli vakit geçirecek.

 

Örnek verecek olursak ;Sorti Oyunumuz 3 yaş ve üzeri tüm bireylerin sürdürüleblir dikkatini arttırmaya yönelik bir oyundur. Dikkat Dağınıklığı eğitimlerinde kullanılmaktadır.

 

Sorti Oyunumuza Göz Atabilirsiniz

 

Ayrıca Dikkat 4 oyunu Dünya çapında bir kutu oyunudur.

 

Kota Big oyunu ile el göz koordinasyonu gelişiminin yanı sıra dikkat geliştirme ve kısa süreli bellek gelişimini sağlayacaktır ve kısa süreli bilgi transferi ile kendini geliştirecektir. 

 

Kota Oyunumuzu İnceyelebilirsiniz

 

Çocuğunuzun Zekâ gelişimi için sitemizdeki geniş oyun yelpazesinden yararlanarak,tüm ödeme seçenekleri ile sipariş verebilirsiniz. Dikkat dağınıklığı olan çocuklarımız için özel kitaplarımız ile çocuğunuz kitap okumayı da sevecektir.

 

Hidden Pictures serisi kitaplar ile erken yaştan itibaren hem dikkat eksikliğinin önüne geçmiş olacaksınız hem de dikkat eksikliği problemini kısa sürede tedavi etme imkânı bulacaksınız.

3 Yaştan itibaren başlayan kitap seçeneklerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 

Dikkat Setleri

 

Sitemizde siz ve özel çocuklarınız için en kaliteli ürünler en uygun fiyata düşüncesi ile hizmet veriyoruz.

 

Dikkat Toparlamaya Faydalı Ürünlerimiz

 

Sitemizden dikkat dağınıklığı yaşayan çocuklarınız için seçebileceğiniz oyunlar arasında pek çok çeşit bulunmaktadır. Sitemizde her yaş gurubuna uygun olan oyunların arasında bilimsel oyunlar, hayal gücüne dayalı oyunlar, yapboz oyunları. Beceri oyunları, dikkat odaklama oyunları, kitaplar ve hafıza oyunları gibi pek çok çeşit bulunmaktadır.

 

 

  • Kodlama oyunları
  • Genel kültür oyunları
  • Görsel hafıza geliştirici oyunlar
  • Dikkat toparlayıcı odaklanma ve yoğunlaşma oyunları
  • Hızlı düşünme kelime türetme oyunları
  • Hız, işlem, matematik becerisi geliştirici oyunlar
  • El becerisini geliştirici oyunlar
  • Hayal gücünü geliştirici tasarım oyunları
  • Planlama ve akıl yürüme becerisini geliştirici oyunlar
  • Her yaşa uygun öykü ve hikaye kitapları

 

 

Sitemizden çocuğunuz için seçeceğiniz bu oyunlardan her biri çocuğunuza çok faydalı olacaktır. Sitemizde sizin için uygun fiyatlarda olan indirimli oyunlarda bulunuyor. Çocuğunuza sitemizden seçtiğiniz oyunlar, çocuğunuzun dikkat dağınıklığı problemini aşmasına yardımcı olacaktır. Çocuklarınız, sitemizden aldığınız oyunlar ile hem eğlenecek hem de tedavilerine yardımcı olan oyunlar ile başarıya ulaşacaklar.

 

Sitemizde Bulunan Alışveriş Kolaylığı İle Hizmetinizdeyiz

 

Dikkat dağınıklığı yaşayan çocuklarınız için en doğru adres Fibroidanne. com’dur. Sitemizde müşterilerimiz için alışveriş kolaylığı bulunuyor. Sitemizde çocuğunuzun algılarına en uygun oyunu seçebilir bir tıkla sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz 24 Saat içerisinde kargolanmaktadır. Sitemizde bulunan indirimli olan ürünlere göz atmanızda fayda var.

 

 

Dikkat Dağınıklığına Yardımcı Olan Oyunlar Sitemizde

 

Dikkat dağınıklığına çözüm olacak pek çok zeka oyunlarını Fibroidanne.com sitemizde bulabilirsiniz. Dikkat toparlayıcı oyunlar, zekâ geliştirici oyunlar, el becerisini geliştirecek oyunlarımız ile sizlerin hizmetindeyiz. Sitemize üye olduktan sonra çocuğunuza en uygun olan oyunları seçerek alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz. Sipariş sonrası seçtiğiniz oyunlar en kısa zamanda adresinizde olacaktır.

 

Sitemizden Bilgi Alın

 

Müşterilerimiz, sitemizde bulunan ürünler hakkında bilgi alabilirler. Müşterilerimizin memnuniyeti için gerek yazışmalar ile gerekse telefonla iletişime geçiyoruz. Tüm müşterilerimiz sayfamızda yeni gelen ürünler ile indirimli ürünleri takip edebilirler.

Etiketler: zeka oyunları blog yazıları
Mart 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR